Ελληνικά
 Απενεργοποίησε εκατομμύρια κακές διαφημίσεις
Πρόθεση της online search εταιρείας να καθαρίσει το online ad οικοσύστημά της.

Η Google απενεργοποίησε περισσότερες από 780 εκατομμύρια "κακές διαφημίσεις" την περσινή χρονιά, σε μια προσπάθεια να "καθαρίσει" το online διαφημιστικό της οικοσύστημα.

Συγκεκριμένα, ο online κολοσσός μπλόκαρε ποικίλες διαφημίσεις, από αυτές που προμοτάρουν πλαστά αγαθά και ψεύτικα προϊόντα αδυνατίσματος, μέχρι εκείνες που υποχρεώνουν τον χρήστη να κλικάρει. Σε σχετικό blog post, η Google ανέφερε πως αντιμετωπίζει με "μεγάλη σοβαρότητα τις κακές διαφημίσεις",καθώς μπορούν να "καταστρέψουν τη συνολική online εμπειρία". 

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος των "κακών διαφημιστικών" που απενεργοποίησε η Google, αν κάποιος ξοδέψει έστω κι ένα δευτερόλεπτο για να δει την καθεμιά τους, θα χρειαστεί περί τα 25 χρόνια για να τις δει όλες! 

Επιπρόσθετα, η Google αποκάλυψε πως "μπλόκαρε" περισσότερα από 10.000 sites και 10.000 λογαριασμούς, που επιχείρησαν να πουλήσουν πλαστά αγαθά, ενώ υπήρξαν άλλες 12,5 εκατομμύρια διαφημίσεις που παραβίαζαν την πολιτική της γύρω από ζητήματα υγείας και φαρμάκων. 

Επιπλέον, η εταιρεία επισήμανε πως έχει γίνει ακόμα πιο σκληρή με διαφημίσεις που παραπλανούν τους ανθρώπους, ώστε να διαδράσουν με αυτές. Χαρακτηριστικές είναι εκείνες που εμφανίζουν μηνύματα-προειδοποιήσεις για τους υπολογιστές. Περισσότερες από 17 εκατομμύρια τέτοιες απορρίφθηκαν. 

Τέλος, η Google έκανε γνωστό πως σταμάτησε να παρουσιάζει περισσότερες από 25.000 mobile διαφημίσεις, καθώς οι developers δεν συντάχθηκαν με τους κανόνες της.    

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης