Ελληνικά

Ραδιοφωνικά ΣποτH Gold CS, έχει το πλέον δημιουργικό team που θα εμπνευστεί και θα επιμεληθεί για σας μοναδικά ραδιοφωνικά spot. Ποιο ραδιοφωνικό μήνυμα όμως θεωρείται επιτυχημένο; Αυτό που σε μερικά δευτερόλεπτα θα ενημερώσει τον ακροατή χωρίς να γίνει βαρετό και κουραστικό. Αυτό που θα αναμείξει στη συνταγή του εφευρετικότητα, χιούμορ, έξυπνη ατάκα με πληροφορία, ουσία και χρηστική οδηγία. Που θα κερδίσει τον πελάτη και θα τον φέρει με θετική διάθεση, περιέργεια και προσμονή στην επιχείρησή σας.

Στην Gold CS δημιουργούμε διαφημίσεις με φιλοσοφία και κλιμακωτή σκέψη έχοντας πάντα βοηθούς, συνεργάτες και καθημερινά εργαλεία μας όλες τις τεχνικές του marketing. Επαγγελματικά, εμπορικά, χιουμοριστικά, πρωτότυπα, σπιρτόζικα αλλά και έξυπνα είναι πολλά από τα σενάρια που θα σας ενθουσιάσουν. Το τμήμα κειμενογράφισής μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει γράφοντας για σας το τέλειο διαφημιστικό. Η λειτουργία του καθαρά υποστηρικτική σας βοηθά 100% δίνοντας σας πολλές έξυπνες ιδέες για να επιλέξετε την καλύτερη.

Επικοινωνήστε μαζί μας, δώστε μας τις πληροφορίες που κρίνετε απαραίτητες για να περάσουμε στο spot σας, καθοδηγήστε μας στο ύφος που θέλετε να κινηθούμε κι εμείς θα σας δώσουμε τις περισσότερες δυνατές προτάσεις κειμένων για να επιλέξετε αυτή που σας ικανοποιεί. Κι αν θέλετε κι άλλες εναλλακτικές μη διστάσετε. Οι συνεργάτες μας χαίρονται να κατεβάζουν ιδέες στο κεφάλι τους. Προκαλέστε μας για άλλο ένα πρωτότυπο σενάριο για το ραδιοφωνικό spot της εταιρείας σας.


Ραδιοφωνικά Σποτ,voiceover, Εκφωνητές, ντοκιμαντέρ, εταιρικές παρουσιάσεις, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά trailer, φωνητικά μηνύματα , ivrs
Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης