Ελληνικά

Εταιρικά βίντεο  - Corporate Video

 

Tα εταιρικά βίντεο  ή αλλιώς corporate video αποτελεί βασικό λειτουργικό κομμάτι μιας εταιρικής ταυτότητας. Από το ξεκίνημα της συνεργασία σας με έναν πελάτη έως την τελική συμφωνία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην επαγγελματική προβολή και ανάδειξη της επιχείρησής σας. Μπορεί να είναι σύντομο και περιεκτικό ή πλούσιο και περιγραφικό σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενό του έρχεται να καλύψει τις επικοινωνιακές σας ανάγκες. Μέσα από ένα εταιρικό video οι θεατές μπορούν να σχηματίσουν μια γενική εικόνα των υπηρεσιών και να πάρουν όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν. 

 Το ηχητικό κομμάτι, που αναλαμβάνει η εταιρία μας, οφείλει να περιέχει πολύ χρήσιμα στοιχεία και τον κατάλληλο εκφωνητή που θα αποτελέσει τον αντιπρόσωπο της εταιρίας σας. Όλο και περισσότερες εταιρίες προχωρούν στη δημιουργία video με εύστοχο και σύντομο περιεχόμενο, κατάλληλο για πολλά διαφορετικά κοινά, ώστε να εκμεταλλευτούν το διαδίκτυο, τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως τη μαζική απήχηση του YouTube

Με πολλούς τρόπους, η Παραγωγη εταιρικών βίντεο  ήταν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τις περισσότερες επιχειρήσεις στη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε ευρύ φάσμα κοινού. Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό μέσο για την προώθηση των στόχων και των σκοπών της εταιρείας καθώς και για την επιτυχία τους. Η παραγωγή εταιρικών βίντεο περιλαμβάνει μερικές αξιοσημείωτες και δημιουργικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και ενισχύσεις στον τομέα της τεχνολογίας, όπως βίντεο υψηλής ευκρίνειας, διαδικτυακά βίντεο, DVD, κλπ

Αυτές είναι μορφές εταιρικών βίντεο που δημιουργούνται για επαγγελματικό σκοπό και βλέπονται από στοχευμένο κοινό. Παραδείγματα εταιρικών βίντεο περιλαμβάνουν διαφημιστικά βίντεο, βίντεο κατάρτισης για τους εργαζόμενους, βίντεο για την ανασκόπηση των προϊόντων & υπηρεσιών, κλπ Ένα εταιρικό βίντεο διατίθεται σε διάφορες μορφές και ποικίλει ανάλογα με την επιθυμία της εταιρείας. 

Τα Οφέλη των Εταιρικών Βίντεο

Τα εταιρικά βίντεο είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης, είναι ένας τέλειος τρόπος για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχειρήσης σας. Αν το βίντεο είναι ενδιαφέρον και μοναδικό, θα δημιουργήσει μια μακροχρόνια εντύπωση της μάρκας σας στο στοχευμένο κοινό σας.

Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης που γνωρίζουν τη σημασία του βίντεο μάρκετινγκ είναι εκείνοι που ασχολούνται με τη χρήση βίντεο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Προφανώς πιστεύουν στη δύναμη του ιογενούς μάρκετινγκ για την διαφήμιση των υπηρεσιών τους. Η δημιουργία και το φόρτωμα ενός, αλλά αποτελεσματικού και ελκυστικού βίντεο και το μοιρασμα στο YouTube θα μπορούσε να οδηγήσει πολλούς επισκέπτες στην επιχείρησή σας, να αυξήσει την έκθεση της επιχείρησής σας, καθώς και να αυξήσει το ποσοστό μετατροπής. Σε αντίθεση με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ, το βίντεο μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την συμμετοχή του κοινού σας. Μεταφέρει μηνύματα με έναν προφανή, πιο γρήγορο, πιο αξιόπιστο και ευκατανόητο τρόπο.

Συζητήστε με την Gold τόσο για τα κείμενα του corporate video σας όσο και για την ηχητική απόδοσή του. Ακόμα ενημερωθείτε για training videos, infomercials και promotional videos.

 

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης