Ελληνικά

Διαφημιστικά Spot Προσφορών

 

Τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά διαφημιστικά με εβδομαδιαίες προσφορές για επιχειρήσεις, super market, αλυσίδες καταστημάτων αποτελούν ένα νέο κεφάλαιο στη διαφήμιση με σίγουρο κέρδος. Τα στοχευμένα προϊοντικά spot θα πρέπει να δουλεύονται ως η βασική προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση που αρνείται τη στασιμότητα.

Γιατί spot προσφορών στην Gold CS; Γιατί οι αγοραστικές συνήθειες άλλαξαν και η εταιρία μας το γνωρίζει ήδη. Η μείωση των εισοδημάτων των νοικοκυριών οδήγησαν περισσότερους καταναλωτές να μετασχηματίσουν τις συνήθειές τους αναφορικά με τις αγορές τους στα super market. Τα δεδομένα της αγοράς άλλαξαν. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της ετήσιας πανελλήνιας έρευνας του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ). Η συντριπτική πλειοψηφία (86%) των καταναλωτών κυνηγούν περισσότερο τις προσφορές επώνυμων προϊόντων σε σχέση με το παρελθόν.

Οι νέες αγοραστικές συνήθειες που απέκτησε ο Έλληνας καταναλωτής οδηγεί τον κάθε μικρό ή μεγάλο επιχειρηματία να γίνεται πιο ενεργός και προνοητικός στον τρόπο που προσφέρει τα προϊόντα του. Οι προσφορές δεν περιορίζονται μόνο σε μεγάλες αλυσίδες super market, προσφορές μπορούν να εφαρμόσουν σε εβδομαδιαία βάση καταστήματα εστίασης, ένδυσης, διακόσμησης-αξεσουάρ σπιτιού. Η δαπάνη είναι ελάχιστη, κάτι παραπάνω από ανταποδοτική και με τεράστιο όφελος για την επιχείρησή σας. Συζητήστε το με την Gold CS.

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης