Ελληνικά
Βρίσκεστε στην:  Αρχική  /  Υπηρεσίες  /  Social Media Sound

Social Media Sound

 

Η διαφήμιση (Social Media Marketing) σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι η πλέον δυναμική μορφή προώθησης μιας επιχείρησης, ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. 

H Gold CS αναλαμβάνει να δημιουργήσει τον επαγγελματικό ήχο για τα βίντεό σας ανάγοντας τα Facebook, Google Plus, Twitter, LinkedIn, MySpace, Youtube κ.ά, στις πιο αποτελεσματικές, σύγχρονες και οικονομικές ιδέες προβολής. 

Με την χρήση των socialmedia ως μέσο διαφήμισης δίνεται η δυνατότητα εξατομίκευσης του brand και παράλληλα η δυνατότητα επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες με έναν πιο κοινωνικό και χαλαρό τρόπο. Μια καμπάνια internet marketing πρέπει να επεκτείνεται στα διάφορα social media. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε μελετώντας τα παρακάτω στατιστικά: 3 στους 4 Αμερικανούς χρησιμοποιούν τα social media  (πηγή: Forrester, The Growth Of Social Technology Adoption, 2008), τα 2/3 του παγκόσμιου διαδικτυακού πληθυσμού επισκέπτεται τα κοινωνικά δίκτυα. Οι επισκέψεις στα social media είναι πλέον η 4η πιο δημοφιλής online δραστηριότητα – πιο μπροστά από τη χρήση του προσωπικού email. Το facebook εκτιμά ότι θα έχει 630 εκατομμύρια χρήστες, μόνο η Ινδία και η Κίνα έχουν μεγαλύτερο πληθυσμό από το facebook. 100 εκατομμύρια video παρακολουθούνται στο youtube κάθε μέρα, 3,6 δισ. εκατομμύρια φωτογραφίες υπήρχαν στο Flickr.com το 2009, σε 3 εκατομμύρια / μέρα ανέρχεται ο μέσος αριθμός των tweets στο Twitter.com, σε 5 εκατομμύρια ανέρχεται ο ενεργός αριθμός των υποστηρικτών του Barack Obama σε 15 κοινωνικά δίκτυα και 21,8 εκατομμύρια προβολές για το γνωστό video του Obama «Yes We Can» στο YouTube93% των χρηστών των social media πιστεύει ότι μια εταιρεία πρέπει να έχει μια τουλάχιστον παρουσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους διαφήμισής σας στα social media καλέστε στην Gold CS.

 

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης