Ελληνικά
Βρίσκεστε στην:  Αρχική  /  Υπηρεσίες  /  Radio Imaging

Radio Imaging

 

To image του ραδιοφώνου υποδηλώνει την ταυτότητα, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Οι ακροατές επιλέγουν έναν σταθμό από την id του και τον τρόπο που είναι δομημένο στο promo του εαυτού του. Η Gold CS αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ραδιοφωνικό προφίλ με σήματα, jinglestrailers, ώρες, sweepers. 

Οκτακόσιοι και πλέον ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα και εκατοντάδες web radios δεν σταματούν να ψάχνουν την ταυτότητά τους. Άλλοι με χαρακτήρα ενημερωτικό, άλλοι με στυλ μουσικό, πολλοί με προφίλ αθλητικό και δεκάδες με νεανικό rock, pop ή ύφος εναλλακτικό επιδιώκουν να κάνουν γνωστή τη συχνότητά τους. Η Gold είναι πάντα δίπλα τους με ανεξάντλητες εφαρμογές τόσο στη δημιουργία ενός απλού σήματος, όπως για παράδειγμα την αποκλειστικότητα ενός τραγουδιού που εξασφάλισαν «Πρώτη Μετάδοση» έως ένα εκκεντρικό σήμα πλούσιο σε εφέ και μουσικές.

Παράλληλα η εταιρία προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στο production κάθε σταθμού με μια ανεξάντλητη βιβλιοθήκη από ηχητικά εφέ και music libraries. Κι αν θέλετε ιδέες για την ροή του προγράμματός σας ζητήστε τη βοήθειά μας. Με χαρά θα σας καθοδηγήσουμε στον σωστό τρόπο πλασαρίσματος εκπομπών, διαφημίσεων, τραγουδιών, σχολίων και σωστού timingπαρουσίασης σημάτων on air.

Αναζητήστε στην κατηγορία jingles πολλά μελωδικά σήματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ακροατών και ενίσχυσαν με τη δύναμή τους το status του ραδιοφώνου. Για πολλές ακόμα ρηξικέλευθες προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μας και βάλτε μας να δουλέψουμε για το δικό σας radio imaging.

 

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης