Ελληνικά

 Radio Jingles – Διαφημιστικά Τραγούδια

 

Radio Jingle και Gold πάνε μαζί στα chats. Είτε σε ορχηστρική μορφή, είτε σε μορφή στίχων motto, είτε ολόκληρα τραγούδια, τα Radio jingles δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις εμπορικές ραδιοφωνικές επιτυχίες. Μένουν αξέχαστα και αποτελούν τον πιο διασκεδαστικό τρόπο προσέλκυσης αγοραστικής δύναμης. Οι στίχοι ενός Radio jingle πρέπει να αναφέρονται στο όνομα της εταιρίας ή του προϊόντος, τη φιλοσοφία πίσω από την ονομασία του προϊόντος και την υπηρεσία ή τα προνόμια που προσφέρει. Ένα διαφημιστικό jingle καλό είναι να διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. 

Σήμερα με το διαρκώς αυξανόμενο κόστος των πνευματικών δικαιωμάτων στη μουσική δημιουργία, ένας μεγάλος αριθμός διαφημιστικών εταιρειών ανακαλύπτει ξανά το κατά παραγγελία Radio jingle ως μια πιο συμφέρουσα, οικονομική προοπτική των διαφημιστικών τους αναγκών. Διαφημίσεις προϊόντων με μουσική υπόκρουση υπάρχουν από το 1923 (στις ΗΠΑ για την εταιρεία General Mills), περίπου την εποχή που έκανε την εμφάνισή του το εμπορικό ραδιόφωνο.ΣτηνΕλλάδα το πρώτο Radio jingle γράφτηκε τη δεκαετία του ‘70, με την ενορχήστρωση της μουσικής του τραγουδιού «Όταν θα πάω κυρά μου στο Παζάρι» από τον Χρήστο Λεοντή για τις ανάγκες της διαφήμισης μιας μάρκας τηλεόρασης. 

Πάρτε ιδέες από μοναδικές συνθέσεις που κέρδισαν την αγάπη σας και μετά ελάτε να φτιάξουμε στην Gold CS το δικό σας εταιρικό Radiojingle.

 

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης