Ελληνικά

Εκφωνήσεις Εσωτερικών Χώρων

 

Το shopper marketing και έρευνες πάνω στον αγοραστή δείχνουν πως η ηχητική βοήθεια την ώρα που ψωνίζει αποτελεί τον καλύτερο τρόπο αγορών. Το 76% των πελατών επιζητούν συνδυαστική και ολοκληρωμένη γνώση του τι υπάρχει στο κατάστημα τόσο σε προϊόντα όσο και σε προσφορές με έναν αόρατο τρόπο.

Η Gold αναλαμβάνει εκφωνήσεις που λειτουργούν άριστα σε ένα εσωτερικό περιβάλλον αγορών. Μια ηχητική βοήθεια και καθοδήγηση που δεν δίνει την εντύπωση της χειραγώγησης αλλά λειτουργεί ως παρακίνηση και ανακάλυψη των αναγκών σας. Ένας ευγενικός, αόρατος υπάλληλος που θα σας πάρει από το χέρι και θα σας δείξει το δρόμο ως το ράφι. Ακόμα οι εκφωνήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις και οδηγίες χρήσης δημόσιων χώρων αποτελούν μέρος της δουλειάς μας. Και δεν σταματάμε πουθενά η Gold μπορεί να αναλάβει το ηχητικό μήνυμα μέχρι και στους έξυπνους ανελκυστήρες. 

Για ηχητικά marketing activations μέσα στο κατάστημα, εσωτερικές ξεναγήσεις χώρων- μουσείων- εκθετηρίων αλλά και προϊόντα τεχνολογίας με φωνή επιλέξτε την Gold CS.

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης