Ελληνικά

 Εκφωνητές Ξένες Γλώσσες

 

Η Ελλάδα αποτελεί έναν δυναμίτη τουριστικής ανάπτυξης. H Gold CS, δεν θα μπορούσε παρά να αναπτύξει τον τομέα αυτό με ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Ξεκινώντας από τη μετάφραση και την επιμέλεια κειμένων παραδίδει ηχογραφημένα project σε όποια γλώσσα θέλετε πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις στην εκφώνηση και τον ήχο. Με διεθνή ταυτότητα και υψηλό επαγγελματικό προφίλ μελετούμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε απαιτητικά project ξενόγλωσσης αφήγησης και όχι μόνο.

Από Σουηδικά, Ρώσικα, Βουλγάρικα, Πολωνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αλβανικά, Ρουμάνικα και Σέρβικα μέχρι Εβραϊκά και Κινέζικα. Η Gold CS και πάλι δεν σταματά να εμπλουτίζει και να ενημερώνει τις λίστες της με νέες γλώσσες, πάντα ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις. Κι όλα αυτά με επαγγελματίες συνεργάτες, που γνωρίζουν άριστα τη γλώσσα και μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε project.

Ζήτησαν τη βοήθειά μας από κρουαζιερόπλοια μέχρι εταιρίες ξεναγήσεων και από μουσεία μέχρι τουριστικά θέρετρα. Κι εμείς ανταποκριθήκαμε 100% στις ανάγκες τους. Τα corporate video σε ξένες γλώσσες αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να κερδίσετε επαγγελματικά σε διεθνείς αγορές. Για το σκοπό αυτό η Gold αναζητά τους καλύτερους και πιο άρτιους ομιλητές για native εκφωνήσεις.

H Gold CS δεν σας διευκολύνει μόνο στην ξενόγλωσση εκφώνηση αλλά, το εξειδικευμένο δίκτυό της, μπορεί να αναλάβει και τη μετάφραση του ελληνικού κειμένου σε όποια γλώσσα επιθυμείτε. Ψάχνετε εκφωνήσεις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου; Απλά ρωτήστε μας!

 

Login Υπενθύμιση κωδικού 


active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης